Početna » O nama

O nama

marko

Inhalika je kompanija osnovana 2012. godine. Naša primarna delatnost je uvoz i distribucija najkvalitetnijih svetskih elektronskih cigareta, tečnosti, DIY asortimana i dodatne opreme.

Kao korisnici sa zavidnim parilačkim stažom, iskusili smo razliku između kvalitetnih uređaja i onih koji to nisu. Znamo koliko je bitno da tečnosti koje se koriste budu ukusne i zdravstveno ispravne. Najbitnije od svega: znamo koliko je važno da se korisniku pruže ispravne, potpune i pravovremene informacije. Od prvog dana našeg vaperskog putešestvija, odlučili smo da se ponuda Inhalike razlikuje od drugih, te da nećemo praviti kompromise na račun kvaliteta. Stoga se u našem asortimanu mogu naći isključivo provereni, kvalitetni i originalni proizvodi najboljih svetskih proizvođača. Sve veći broj zadovoljnih korisnika širom Srbije su najbolja potvrda da smo ostali verni svom primarnom cilju.

Da od poroka ostane samo navika… Elektronske cigarete Inhalika!

We kick ash!

Inhalika porodica se širi svakim danom. Naše proizvode možete kupiti u Vama najbližoj Inhalika prodavnici, spisak naših maloprodajnih objekata možete videti na stranici Inhalika prodavnice 

Isto tako, možete posetiti našu web prodavnicu na adresi www.eliquid.rs i željene proizvode poručiti online. Porudžbine koje se na sajtu web prodavnice naprave do 13h se šalju istog dana, a za dostavu je korisniku ostavljen izbor između dve kurirske službe. 

Inhalika d.o.o.
Ibarski put 68

11426 Meljak
Tel: 011/2281.521  065/8998.008
PIB: 107508093
MB: 20817569